Afspraak maken? Bel 0900-9879

Medewerkers

Huib Plemper

Sportarts

Huib Plemper is sinds 1993 geregistreerd als sportarts.

Hij was van 1999 tot 2009 parttime verbonden aan het Sportmedisch Centrum van de KNVB en was gedurende enkele jaren de begeleidend arts van het Nederlands voetbalelftal (EURO 2000), Nederlands team 020 (WK020 2015), Jong Oranje (EK 2007), het Olympisch team (OS Beijing 2008) en het Nederlands B XI-tal. Hij was van 1998 tot 2006 lid van de medische staf van Ajax met verantwoording voor de jeugdopleiding en de zaterdagamateurs. Verder was hij in het verleden begeleidend arts van het Nederlands dames hockeyteam (1990-1992) en het Nederlands dames volleybalteam (1997-1999).

Speciale aandachtsgebieden: sportblessures in algemene zin, met de nadruk op voetbal-, hockey- en volleybalsport en atletiek. Behandeling van peesletsels met shock-wavetherapie (ESWT) en behandeling van slijtage van het kniegewricht met bloedplaatjes verrijkt plasma (ACP).

Hij doet zelf aan fitness en golf.

Plemper is in Baarn en Hoorn  werkzaam. In Baarn is hij waarnemend opleider sportgeneeskunde en in die hoedanigheid medeverantwoordelijk voor de opleiding tot sportarts in het Meander Medisch Centrum te Amersfoort/Baarn. In 2015 is hij verkozen tot Opleider Sportgeneeskunde van het Jaar.

 

BIG-nummer: 49023277001

AGB-code: 84023211

  Karin van der Ende-Kastelijn

  Sportarts

  Sinds 2010 ben ik werkzaam als sportarts.

  Ik heb grote affiniteit met de wielersport. In het verleden heb ik jarenlang aan wedstrijden mee gedaan op de weg, veldrijden en mountainbike. Vanaf '22 ben ik als teamarts verbonden aan de vrouwenwielerploeg Liv Xstra Racing.

  Specifieke interessegebieden binnen de sportgeneeskunde:

  Karin is op dinsdag en donderdag werkzaam op de locatie Baarn. Prolotherapie en de fietsafstelingsanalyses vinden alleen op de lokatie Baarn plaats.

  BIG-nummer: 19061969401
  AGB-code: 84025665

   Britt Valk

   Sportarts

   In 2015 ben ik afgestudeerd als arts en sinds 1 jan. 2020 ben ik geregistreerd als sportarts. Al vroeg in de studie geneeskunde kwam ik erachter dat in dit vak alles voor mij samen komt; binnen de sportgeneeskunde kan ik mijn interesse in sport en het menselijk lichaam combineren.

   Sport loopt voor mij als een rode draad door mijn leven. Als kind was ik altijd bezig met sporten en buiten zijn, zo heb ik destijds met name veel gevolleybald, maar ook ben ik actief geweest in judo, schaatsen en atletiek. Ook nu nog ben ik een fanatiek sportbeoefenaar en doe ik onder andere aan voetbal, tennis, hardlopen en zit ik regelmatig op de racefiets.

   Ik heb een brede interesse binnen de sportgeneeskunde; van blessures tot inspanningstesten en voor sporters op recreatief niveau tot topsporters. Naast mijn werkzaamheden bij SMC Plemper ben ik dan ook bij de KNVB werkzaam als teamarts voor verschillende nationale jeugdelftallen. Juist de combinatie van het werk op de sportvelden als in de spreekkamer maakt dit vak ontzettend gevarieerd.

   Britt is op de lokaties Hoorn en Purmerend werkzaam. Verder neemt zij soms waar in Baarn.

    

   BIG-nummer: 79920209301

   AGB-code: 84113071

    Willemijn Diemer

    Sportarts

    Na mijn afstuderen als basisarts in 2010 heb ik eerst een aantal jaar in verschillende ziekenhuizen als arts-assistent orthopedie en 1 jaar als arts-assistent cardiologie gewerkt teneinde ervaring in deze vakgebieden op te doen. In 2018 ben ik begonnen met de opleiding tot sportarts en sinds 2022 mag ik mezelf sportarts noemen.

    Ik heb een brede interesse en zie veel verschillende sporters. Zo heb ik tijdens mijn opleiding stage gelopen in een dansmedisch centrum waar ik veel heb geleerd over dansspecifieke blessure en het behandelen van deze specifieke groep. Een geheel andere groep sporters zie ik als clubarts van VV Alkmaar, een vrouwenvoetbalteam in de eredivisie. Naast sporters help ik ook graag andere groepen mensen waarvoor bewegen een uitdaging kan zijn, zoals bijvoorbeeld mensen met klachten bij bewegen of (chronische) ziekten.

    Mijn eigen passie voor bewegen ligt bij het dansen. In mijn jeugd alle soorten ballet, nu vooral nog jazz en modern ballet. Daarnaast duik ik graag in tropisch water en doe ik aan fitness en hardlopen.

    BIG-nummer: 09912608001

    AGB-code: 84122849

     Kevin-Paul van Zoelen

     Sportarts in opleiding

     In 2015 ben ik afgestudeerd als arts aan de Erasmus universiteit te Rotterdam. Aangezien ik altijd veel met sport bezig ben geweest (o.a. hockey en zwemmen) en het vak mij interessant leek, ben ik mijzelf al vroeg tijdens de studie gaan verdiepen in wat de sportgeneeskunde te bieden heeft. De diversiteit aan klachtenpresentatie, de mogelijkheid om teambegeleiding te doen en de inspanningsdiagnostiek spraken mij erg aan.

     Na mijn afstuderen heb ik achtereenvolgend als basisarts gewerkt op de afdeling cardiologie te Apeldoorn, op de afdeling orthopedie te Ede en op de afdeling sportgeneeskunde te Eindhoven. Al met al heb ik zodoende de nodige ervaring opgedaan binnen de vakgebieden waar je als sportarts mee te maken krijgt.

     In de afgelopen jaren ben ik al werkzaam geweest als arts/teambegeleider bij verschillende sporten en evenementen. Zo ben ik betrokken geweest bij karate (Dutch open, NK), taekwondo (Australische team tijdens Dutch en Belgian open), voetbal (vrouwen: PSV, vv Alkmaar en Heerenveen) en hockey (Six Nations). Bovendien ben ik sinds '21 verantwoordelijk voor de medische begeleiding van Jong AZ.

     Momenteel speel ik zelf nog hockey (Kampong) en daaromheen doe ik veel verschillende sporten, zoals voetbal, squash, zwemmen en wielrennen.

     Mijn brede interesse in sport en de werkervaring die ik heb opgedaan lijken mij de ideale ingrediënten om de opleiding tot sportarts met goed gevolg af te ronden.

     BIG-nummer: 19919534601

      Lars den Ouden

      Sportarts in opleiding

      Na mijn afstuderen in 2018 ben ik gestart als arts-assistent Orthopedie in het Dijklander ziekenhuis en vervolgens in het Tergooi ziekenhuis. Om zo veel mogelijk ervaring op te doen ben ik daarna werkzaam geweest op de afdeling Cardiologie in het Alrijne ziekenhuis. Met deze waardevolle jaren aan ervaring was ik in staat mij volledig te verdiepen in mijn favoriete vakgebied: sportgeneeskunde.

      De afgelopen jaren heb ik enige praktijkervaring opgedaan door deel uit te maken van de medische staf van voetbalvereniging DVVA (Door Vriendschap Verbonden Amsterdam). Met ontzettend veel plezier heb ik het eerste team ondersteund. Zo heb ik kennis gemaakt met de begeleiding van gemotiveerde, recreatieve voetballers. Tevens heb ik een aantal keer mogen invallen als medisch begeleider van het 1e team van FC Volendam.

      Sinds mijn jeugd heb ik gesport en heb ik affiniteit met tennis, voetbal, atletiek en schaatsen. Tegenwoordig beoefen ik eveneens de populaire sport padel, waar ik veel plezier aan beleef.

      Begin 2022 ben ik met de opleiding Sportgeneeskunde gestart.

      BIG-nummer 49923558001

       Tamara Janssen

       Sportarts in opleiding

       In 2020 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. Al vanaf het begin van mijn studie vond ik sportgeneeskunde een interessant en gevarieerd vakgebied. Na mijn afstuderen wilde ik eerst een brede basis leggen als arts en ben ik gestart als Arts Acute Zorg in het Slingeland Ziekenhuis, om ervaring op te doen op de Spoedeisende Hulp, Eerste Harthulp en Intensive Care. Begin 2023 ben ik als arts-assistent gestart op de afdeling Sportgeneeskunde in het Isala ziekenhuis, waar ik kennis heb opgedaan over het behandelen van blessures en inspanningsdiagnostiek.

       Vanaf jongs af aan ben ik altijd veel met sport bezig geweest. In mijn jeugd heb ik met name veel in de turnzaal gestaan, zowel als turnster, trainster en jurylid. Inmiddels heb ik de overstap gemaakt naar CrossFit, wandel ik graag met de hond, heb ik mijn duikbrevet behaald en wandel ik sinds een aantal jaar de Nijmeegse vierdaagse.

       Begin 2024 ben ik met de opleiding Sportgeneeskunde gestart.

       BIG-nummer: 99927456101

        Astrid Koenen

        Teammanager

         Irma Onrust

         Administratief medewerkster

          Saskia Middelburg

          Administratief medewerkster